Jeep TrackHawk Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hello my name is ricardo, i am installing a whipple 4.5 for hellcat in my trackhawk 2018, apparently all fit with out issues, only we have to put aside the a/c plumbing for the driver side but all the other parts work fine, i am wondering if somebody have a whipple install and what about the tune, if somebody have troubles with the throttle body or something like that and how can made the tune for this truck? some recomendations? diablo or hp tuners?
 

Attachments

·
Super Moderator
Joined
·
1,459 Posts
hello my name is ricardo, i am installing a whipple 4.5 for hellcat in my trackhawk 2018, apparently all fit with out issues, only we have to put aside the a/c plumbing for the driver side but all the other parts work fine, i am wondering if somebody have a whipple install and what about the tune, if somebody have troubles with the throttle body or something like that and how can made the tune for this truck? some recomendations? diablo or hp tuners?
Are you surging when under light or medium acceleration? has it died at stops?
what tuner did you end up using? I have had bad dealings with Whipple I think I am going with the Magnuson 2650.
 

·
Premium Member
Joined
·
62 Posts
Are you surging when under light or medium acceleration? has it died at stops?
what tuner did you end up using? I have had bad dealings with Whipple I think I am going with the Magnuson 2650.
This issue with the Whipple's seems to be very common. It is a tuning issue. Here is a link to some more detailed information about this problem on Facebook:

https://www.facebook.com/OstDyno/posts/1696694143790549?__xts__[0]=68.ARBkdWXXAhfGeuaufG4ovEZdaVBy0H12djjxJXDU0nYBuOkwmTZa5eJ81Ut9Vf2MN-U913CRhgBHJ0Nd8jo7Wa2R-s0N_deQ3hjco1a0YtJO9aUnQmUVW-43QadXfrkZKIXsjLjoiz-uKBW_EYfEcKW_t1QYhdFjfoZPjbLSV4X3BGbTS13FhA5BbW9YxMGivErkK1K65Mtk2IPJ93FEiNKybNHOdpnVgYdiPxiXWjCUDdhYbEhLmMtK_HQ3vy3AFgh5PNvxlCJ4wLDHi-k8YB-wu6Vk2jeFG6TU9cofAmktdBhIiGflk1yqHahBB6nSa9LmApBnr32b4JRJYiNmGKuYeQ&__tn__=-R
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,459 Posts
This issue with the Whipple's seems to be very common. It is a tuning issue. Here is a link to some more detailed information about this problem on Facebook:

https://www.facebook.com/OstDyno/posts/1696694143790549?__xts__[0]=68.ARBkdWXXAhfGeuaufG4ovEZdaVBy0H12djjxJXDU0nYBuOkwmTZa5eJ81Ut9Vf2MN-U913CRhgBHJ0Nd8jo7Wa2R-s0N_deQ3hjco1a0YtJO9aUnQmUVW-43QadXfrkZKIXsjLjoiz-uKBW_EYfEcKW_t1QYhdFjfoZPjbLSV4X3BGbTS13FhA5BbW9YxMGivErkK1K65Mtk2IPJ93FEiNKybNHOdpnVgYdiPxiXWjCUDdhYbEhLmMtK_HQ3vy3AFgh5PNvxlCJ4wLDHi-k8YB-wu6Vk2jeFG6TU9cofAmktdBhIiGflk1yqHahBB6nSa9LmApBnr32b4JRJYiNmGKuYeQ&__tn__=-R
I agree its tuning they suck at it, I just didn't want to come out and say it and get flamed by fan boys. they almost blew up my Ford Raptor. I even dropped off let them have it long as they wanted to tune correct. lol not even close. their product is fine just dont let them tune anything.

thank you for the link though I will read it now.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top